Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Idänkaupan Vientipalvelut 5-6.2013
- 3.6.2013 -

Bisnesmatkailijoiden Goodspeed-internetpalvelu laajenee Venäjälle

Oululainen mobiiliteknologiaan keskittynyt Uros Oy on sopinut Venäjän johtavan teleoperaattorin MTS:n kanssa Goodspeed internetpalvelunsa tarjoamisesta Venäjällä liikkuville matkailijoille.

Goodspeed-palvelu mahdollistaa nopean ja liikkuvan internetyhteyden käytön koko Venäjän alueella. Goodspeed on tähän saakka ollut käytettävissä suuressa osassa Eurooppaa ja nyt palvelu kattaa yhteensä 16 maata.

Uros Oy:n toimitusjohtajan Tommi Uharin mukaan nettiyhteyden kulujen ennustettavuuden puute ja heikot yhteydet ulkomailla ovat selvä ongelma bisnesmatkailijoille. Tabletti- ja älypuhelinmyynnin kasvaessa räjähdysmäisesti ja mobiilidatan käytön jatkaessa nousuaan ongelma tulee vain pahenemaan ilman uudenlaisia ratkaisuja.

Uros Oy pitää MTS parhaana mahdollisena kumppanina Venäjällä. Teleoperaattorin verkko kattaa yli 98 prosenttia Venäjän asutusta pinta-alasta ja 3G-verkon nopeus on jopa 42 megabittiä sekunnissa. MTS palvelee tytäryhtiöt mukaan lukien yli 100 miljoonaa mobiilikäyttäjää.

Goodspeed-palveluun kuuluvassa, älypuhelimen kokoisessa matkamokkulassa on henkilökohtainen langaton tukiasema, joka käyttää ulkomailla paikallisten teleoperaattoreiden verkkoja. Mokkulassa on paikat jopa kymmenelle sim-kortille. Tukiasemaan voi samanaikaisesti liittää viisi kannettavaa laitetta tabletista älypuhelimeen. Siten kokonainen työtiimi voi käyttää internetiä missä ja milloin vain kiinteähintaisella maksulla.

Uros Oy ja MTS ovat sopineet, että Goodspeed-palvelu Venäjällä maksaa 5,90 euroa per käyttöpäivä ja sisältää yhden gigatavun verran dataa, mikä riittää runsaastikin dataa käyttävälle bisnesmatkailijalle. Mobiilipalvelun tilaukseen sisältyy mokkulan hankinta sekä kuukausittainen palvelumaksu. Palvelua myyvät Suomessa Dna, Verkkokauppa.com sekä Atea.

Idänkaupan Vientipalvelut 5-6.2013/sisältö.


UUUTISET.

Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001.
Uutisarkisto: Compiler News 1998.