Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
19.10.2004

Virolaiset luottotietopalvelut saavat kiitosta

Virolainen luottotietorekisteripalvelu Krediidiinfo on saanut kiitosta Maailmanpankilta. Luottotietokantoja rankkaava pankki antaa Krediidiinfolle viisi pistettä kuudesta mahdollisesta.

Talouslehti Äripäevin mukaan Maailmanpankki pitää virolaista luottotietorekisteriä hyvänä, koska se seuraa sekä yksityishenkilöiden että yritysten maksukäyttäytymistä viiden vuoden ajalta. Tiedot tulevat paitsi velkojilta myös pankeilta. Krediidiinfo noudattaa toisaalta avoimuusperiaatetta, sillä yksityishenkilöt ja yritykset voivat tarkistaa itseään koskevat rekisteritiedot.

Luottotietorekisteriä ylläpitää Viron pankkien vuonna 1993 perustama Krediidiinfo AS. Luottotietopalvelulla on tällä hetkellä Virossa 85 prosentin markkinaosuus ja se on johtava alallaan myös muissa Baltian maissa.

Krediidiinfo on ainoa Baltiassa luottotietopalveluja tarjoava yritys, joka on hyväksytty jäseneksi kansainväliseen FEBIS-organisaatioon. Tämä yhteys on avannut Krediidiinfolle kanavia luottotietojen välittämiseksi kaikkialle maailmassa.

Idänkaupan Vientipalvelut 9/2004

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.