Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
19.10.2004

Liettualaista työvoimaa suoraan verkosta

Verkossa työvoiman rekrytointia välittävä CV-Online Lietuva tarjoaa yrityksille tällä hetkellä 78 000 työpaikkaa hakevan henkilön tiedot. Palvelun suosio kasvaa kaiken aikaa ja mikä näkyy yhtiön liikevaihdon 35 prosentin kasvuna tammi-syyskuussa.

CV-Online kuuluu osana Virossa kotipaikkaansa pitävään CV-Online Groupiin. Viron CV-Online perustettiin jo vuonna 1996. Se on vuosien kuluessa laajentanut palveluansa paikallisesti, paitsi Liettuaan, myös Latviaan, Liettuaan, Venäjälle, Puolaan, Unkariin ja Tshekkiin. Lisäksi CV-Online kokeili alkuvaiheessa myös suomenkielistä palvelua.

CV-Online on noussut Baltian ja itäisen Keski-Euroopan suurimmaksi online-työnvälitystä harjoittavaksi yritykseksi. Sen palveluksessa on 110 henkilöä.

CV-Online on oivallinen esimerkki kaupallisten verkkopalveluiden nopeasta läpimurrosta alueen maissa. Hankkeeseen ovat alusta lähtien rahoittajina osallistuneet amerikkalainen, Itä-Eurooppaan erikoistunut venture-sijoittaja Esther Dyson, LHV sekä 3TS Venture Partners.

Idänkaupan Vientipalvelut 9/2004

• Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.