Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
11.6.2004

Suomalaisten ja venäläisten naisyrittäjien
yhteistyöhanketta jatketaan

Kaksivuotiseen, toukokuussa päättyneeseen suomalaisten ja venäläisten naisyrittäjien yhteistyöhankkeeseen osallistui 28 yrittäjää kummastakin maasta. Yrittäjät toimivat muun muassa matkailualalla, suunnittelualoilla sekä tekstiili-, nahka- ja turkistuotteiden valmistajina. Suomalaisosanottajat olivat Kaakkois-Suomesta sekä pääkaupunkiseudulta ja venäläiset Pietarista ja sen lähikaupungeista.

Kontaktiohjelman osallistujat olivat kiinnostuneita tuotannollisesta yhteistyöstä sekä viennistä ja tuonnista. Hankkeen tuloksena solmittiin sopimuksia ja aloitettiin käytännön liiketoimintoja. Esimerkiksi muutama tekstiilialan yritys käynnisti yhteistyön malliston suunnittelussa ja vaatteiden valmistuksessa.

Seuraava naisyrittäjähanke, ”Naisyrittäjien yhteistyötä yli rajojen” alkaa kesäkuussa. Ohjelmalla tuetaan osallistujia yrityskohtaisesti yhteishankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa sekä alkaneen liiketoiminnan kehittämisessä.

Suomalais-venäläisen naisyrittäjäohjelman toteutuksesta huolehtii Helsingin kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskus läheisessä yhteistyössä Naisyrittäjyyskeskuksen ja Pietarin Sosioekonomisen Instituutin kanssa.

Idänkaupan Vientipalvelut 6/2004
(
Avaa Acrobat-versio)

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.