Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

20.6.2007

IME lisää venäjänkielisiä valmennusohjelmiaan

Venäjällä jo vuosien ajan yrityskohtaista valmennusta tarjonnut International Management Education (IME) Oy monipuolistaa ohjelmatarjontaansa. IME:n länsiyritysten venäjänkieliselle henkilöstölle toteuttamien pitkäkestoisten ohjelmien rinnalle on noussut myös intensiivisen ja nopeatempoisemman valmennuksen tarve.

Yrityskohtaisissa valmennustoimeksiannoista myynnin koulutus on kasvanut eniten seuraten markkinoinnin ja myynnin nopeaa kehitystä eri toimialoilla.

Etenkin asiakkuusosaaminen on entistä haasteellisempaa myös Venäjällä ja KAM-ohjelman venäjänkielinen versio on saanut hyvän vastaanoton.

Viimeisintä ammattivalmennusta IME tarjoaa syksyllä aloittavalla Markkinoinnin ROI -ohjelmalla, joka on välittömästi lokalisoitu myös Venäjällä olevan asiakaskunnan tarpeisiin.

Syksyllä IME aloittaa myös uuden verkkopohjaisen venäjänkielisen oppimisympäristön soveltamisen valmennusprojekteissaan. Tämä virtuaalinen ratkaisu tarjoaa IME:n asiakkaille tehokkaan keinon yrityksen osaamisresurssien kehittämiseen sekä myös mahdollisuuden integroida muita liiketoiminnan tukemisessa käytettäviä työkaluja oppimisympäristöön.

Venäjälläkin kasvaviin kansainvälisen markkinoinnin osaamishaasteisiin IME tarjoaa puolestaan kansainvälisestä Dip.EMC-tutkinnosta muokatun venäjänkielisen version.

MDC Groupiin kuuluvan IME:n Venäjän-yksikkö sijaitsee Moskovassa. Lisäksi IME:llä on tytäryritys Marketingi Instituut Tallinnassa.

International Management Educationin uutena toimitusjohtajana toukokuussa aloittaneella Maria Kuokkasella monivuotinen kokemus käytännön liiketoiminnasta paikan päällä Venäjällä.

Idänkaupan Vientipalvelut 6-7.2007. Sisältö.
Acrobat versio


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut
Arkisto 2001-
Compiler News -uutispalvelu
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.