Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

22.5.2008

Compiler portaali 10 vuotta itäbisneksen asialla

Idänkaupan Vientipalveluiden sisartuote Compiler-portaali pääsi toukokuussa alalla kunnioitettavaan kymmenen vuoden ikään. Monet samaan aikaan perustetuista Euroopan itämarkkinoihin erikoistuneista portaaleista ovat jo sammuneet jopa kolmesta pääomarahoituskierroksesta huolimatta.

Compiler Trade Portal on jo alun alkaen suuntautunut kansainvälisesti. Tietopalvelu on rakennettu siten, että se palvelee sekä kotimaisia yritysintressejä suomeksi että globaaleja tarpeita englanniksi. Samalla konseptiin on kuulunut Suomen esittely kauttakulkuväylänä ja tukikohtana kansainvälisille Itä-Eurooppaan suuntaaville yrityksille.

Compilerin markkinaseurannan kohteina ovat Venäjä, Viro, Latvia, Liettua ja Puola sekä nyt yhä enemmän myös Ukraina ja muut taloudellisesti merkittävät IVY-maat.

Pitkäjänteinen toiminta-ajatus onkin vienyt Compiler-portaalin todella monitahoisen kansainvälisen bisnesyhteisön tietoisuuteen ja suosioon. Palvelu on laajalti esitelty, suositeltu ja linkitetty muissa kansainvälistä kauppaa edistävissä portaaleissa.

Compilerin kansanvälistä yleisöä kuvaa se, että viimeksi kuluneen neljän kuukauden aikana portaalissa on vierailtu 91 maasta. Tästä laskelmasta puuttuvat vielä hakukoneiden kautta tulleet vierailijat ja kansallisuutta paljastamattomat .com-tunnuksella käyneet sekä lisäksi palvelua numeerisella, ei maakohtaisesti tunnistettavissa olevalla tunnuksella käyttäneet.

Erikseen tunnistettavien maatunnusten perusteella venäläiset kävijät ovat viime kuukausina nousseet portaalin käyttäjien kärkeen ohittaen niukasti suomalaisen yleisön. Tässä ei ole kuitenkaan otettu lukuun suurta määrää suomalaisia kävijöitä, joiden yrityksellä on .com-päätteinen tunnus.

Idänkaupan Vientipalvelut 5.2008. Sisältö.

pdf-versio


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut
Arkisto 2001-
Compiler News -uutispalvelu
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.