Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
15.4.2005

Venäjää koskevia markkina-tutkimuksia
internet-myyntiin

Tunnettu talousuutisten ja taloustiedon tuottaja RosBusinessConsulting (RBC) ja markkinatutkimuslaitos Comcon ovat solmineet yhteistyösopimuksen Venäjää koskevien markkinatutkimusraporttien myymisestä internetissä.

Toiminta tapahtuu RBC:n jo internetissä ylläpitämän Market Research Shopin puitteissa. Verkkokaupassa on tällä hetkellä tarjolla yli 1 200 raporttia.

RBC ja Comcon tuovat yhdessä myyntiin lisää raportteja ja analyysiaineistoja. Osa raporteista tarjotaan online-versioina, jolloin tilaajat saavat ne välittömästi käyttöönsä.

Kuluttajamarkkinat
painopistealueena

Tietoaineistojen tarjonta tulee painottumaan kuluttajamarkkinoihin sekä valtakunnallisella että alueellisella tasolla. Keskeisiä aihealueita ovat ostovoiman, kuluttajakäyttäytymisen sekä mainonnan ja mainosvälineiden mittaukset.

Raporttien ja selvitysten kohderyhmänä ovat RBC:n nykyiset asiakkaat sekä uutena joukkona kotimaiset pk-yritykset, joiden keskuudessa markkinatutkimusten käyttö on toistaiseksi vähäistä.

Comcon on yksityinen, vuonna 1991 perustettu tutkimusyhtiö. Se edustaa Venäjällä Research Internationalia ja British Market Research Bureauta.

RBC on suurin julkaistujen markkinatutkimusraporttien välittäjä Venäjällä ja koko IVY-alueella. Sen Market Research Shopissa vierailee kuukausittain yli 100 000 katsojaa. Sivuston maksullisella markkinointiuutisten palvelulla on runsaat 20 000 tilaajaa. RBC:n yhteistyökumppaneita ovat mielipidemittauksia tekevä VCIOM, valtion tilastoviraston tietopalvelu, mainostoimisto Expert, Prado Marketing ja BDO Unicon.

Idänkaupan Vientipalvelut 4.2005

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.