Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
15.4.2005

Reval Hotelsien vieraille langattomat
internet-palvelut veloituksetta

Reval Hotels -ketju on täydentänyt asiakaspalveluaan tarjoamalla ilmaisen langattoman internet-yhteyden kaikissa Tallinnan, Riian ja Vilnan hotelleissaan. Internetin käyttömahdollisuus kattaa nyt hotellien kaikki tilat, ainoana poikkeuksena on Reval Park Hotel & Casino, jossa käytettävyys rajoittuu toistaiseksi lobby-tiloihin ja ravintolaan.

Hotelliketju tarjosi langattomia internet-palveluita jo aikaisemminkin, mutta ne olivat maksullisia ja toimivat vain hotellien julkisissa tiloissa.

Reval Hotel Groupin markkinointipäällikkö Merit Mägi uskoo ilmaisen ja kaikkialla hotellitiloissa toimivan tietoyhteyden palvelevan tehokkaasti liikematkustajia ja konferenssivieraita.

Kannettavia tietokoneita ja kolmannen sukupolven kännyköitä käyttävät hotellivieraat voivat entistä joustavammin työskennellä myös hotellissa ja hotellista käsin.

Baltian suurin hotelliketju
laajenee Pietariin

Reval Hotels on Baltian suurin hotelliketju, jolla on neljä hotellia Tallinnassa, kaksi hotellia Riiassa ja yksi Liettuassa. Ketju on myös päättänyt laajentua Pietariin, jossa tavoitteena on saada hotelli avatuksi ensi vuoden aikana.

Reval Hotels on pysyvästi edustettuna myös Suomessa, jossa sen markkinoinnista ja myynnistä vastaa Kira Marschan.

Idänkaupan Vientipalvelut 4.2005

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.