Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
Sorainen Law Offices
vahvisti Latvian toimintaansa

Aikaisemmin KPMG:n kansainväliseen lakitoimistoketjuun kuulunut riikalainen Petrovs & Taukacs on yhdistynyt huhtikuussa koko Baltian alueella toimivaan Sorainen Law Offices lakitoimistoon. Petrovs & Taukacs sopii hyvin Soraisen Riian toimintaan, koska kummankin asiakaskunta ja erikoistumisaluueet ovat samankaltaiset.

Latviassa, kuten myös Virossa ja Liettuassa on EU-jäsenyyden myötä erityistä tarvetta yritysjärjestelyiden hoitamiseen sekä verokonsultointiin muun muassa arvonlisäverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Petrov & Taukacsin viimeaikaisiin toimeksiantoihin sisältyvät juridinen avustaminen Latvian suurimman IT-yhtiön kaupassa, Latvian Olympiakomitean uudelleen organisointi, osallistuminen Altiman liiketoiminnan siirtämiseen Ramitentille sekä neuvonantajan tehtävät Siemensin Latvian toimintojen yhdistämisessä.

Soraisen pääosakkaan ja johtajan Aku Soraisen mukaan kaikkien liikejuridiikan palvelujen tarve kasvaa koko ajan Latviassa, mutta nyt tarvitaan varsinkin yritysten ostamiseen ja myymiseen sekä fuusioihin liittyvää asiantuntemusta.

Aku Sorainen ei peittele Sorainen Law Officesin kiinnostusta löytyy myös muita yhteistyön soveltuvia lakitoimistoja Latviassa. Henkiöstömäärän kasvattaminen parantaa palvelun laatua, koska isommassa yhteisössä on enemmän mahdollisuuksia lisätä juristien erikoistumista.

Idänkaupan Vientipalvelut 4/2004


Muut uutiset

Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.