Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
Reval Hotels aloitti
keskitetyn varauspalvelun

Baltian maiden suurin hotelliketju Reval Hotels on tehostanut varauspalveluaan perustamalla Riikaan ja Vilnaan call centerit, jotka hoitavat keskitetysti huonevaraukset hotelliketjun kaikkiin seitsemään hotelliin.

Hotelliketju tarvitsi tehokkaamman varauspalvelun, koska sillä on tällä hetkellä tarjolla yhteensä 1 671 huonetta, 11 ravintolaa ja 52 konferenssihuonetta. Tallinnassa ketjun hotelleja ovat Reval Hotel Olümpia, Reval Hotel Park & Casino, Reval Hotel Central ja Reval Hotel Express. Riiassa ketjua edustavat Reval Hotel Latvija ja Reval Hotel Ridzene.

Uusin tulos on Reval Hotel Lietuva, joka avasi ovensa viime vuoden toukokuussa.

Reval Hotels on alunperin virolainen hotelliketju. Reval on Tallinnan vanha historiallinen nimi, jonka suomalainen muunnos on Rääveli ja ruotsalainen versio Reeval. Hotellit omistaa Reval Hotels Group, joka on osa norjalaista kiinteistöalan yritystä Linstow Internationalia.

Virolaisen omistajakauden aikana Reval Hotelsin palveluksessa oli suomalaisia alan ammattilaisia ja suomalaisilla on edelleen vahva edustus hotelliketjun ylimmässä johdossa. Suomessa Reval Hotels toimii yhteistyökumppaneiden kanssa, mutta sillä on myös oma Helsingin toimisto, jota vetää myyntipäällikkö Risto Turunen.

Idänkaupan Vientipalvelut 4/2004


Muut uutiset

Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.