Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
11.3.2005

Venäjän ex-pääministeri perusti konsultti-yrityksen

Venäjän entinen pääministeri Mihail Kasjanov on perustanut MK-Analytics -nimisen konsulttitoimiston. Toimiston tarkoituksena on tarjota asiantuntijapalveluita kotimaisille ja ulkomaisille investoijille sekä myös julkisen sektorin organisaatioille.

Käytännössä toiminnassa tulevat painottumaan tutkimuksiin ja analyyseihin perustuvat maariskiarviot. Julkiselle sektorille Kasjanovin toimisto aikoo tarjota talouspolitiikkaan ja erityisesti budjetti- ja rahapolitiikkaan liittyviä neuvontapalveluita.

Ex-pääministeri lupaa pysyä erossa lobbaustoiminnasta ja aikoo toimia riippumattomana neuvojen ja suositusten antajana.

Mihail Kasjanovin parin viikon takainen ilmoitus konsulttiyrittäjäksi ryhtymisestä herätti Venäjällä laajaa huomiota. Kommentaattoreiden mukaan Kasjanovilla on kaikki menestymisen mahdollisuudet. Uutistoimisto MosNews ehti jo spekuloimaan Kasjanovin ansioilla ja päättyi 2-3 miljoonan dollarin laskutukseen jo ensimmäisen vuoden aikana.

Kasjanovin yrittäjäksi ryhtymistä voi pitää myös jonkinlaisena symbolisena merkkinä markkinatalouden kypsymisestä Venäjällä Kaikki häntä edeltäneet Venäjän pääministerit ovat ministerikautensa jälkeen jatkaneet korkeissa valtion viroissa.

Idänkaupan Vientipalvelut 3.2005

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.