Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
11.3.2005

Työpaikkailmoittelu siirtyy erikois-medioihin Virossa

Virolaiskustantajat ovat iskeneet silmänsä erikoistuneen työpaikkailmoittelun markkinoihin. Talouspäivälehti Äripäev on lanseerannut kerran viikossa torstaisin ilmestyvän Töökuulutused-lehden.

Työpaikkalehti ilmestyy 100 000 kappaleen painoksena ja se jaetaan ilmaiseksi Viron suurimpien marketien kassoilla. Lehdessä olevat työpaikkailmoitukset julkaistaan myös verkossa vakants.ee-portaalissa.

Kilpaileva kustantaja Eesti Ekspress osti alkuvuodesta työpaikkoja välittävän Hyppelaud-portaalin ja nyt kustannusyhtiöön kuuluvat Eesti Ekspress -viikkolehti ja Eesti Päevaleht ovat käynnistämässä palvelusta saman nimistä painettua versiota.

Hyppelaud tulee ilmestymään maanantaisin. Painosmäärää ja jakelutapaa ei ole vielä ilmoitettu, mutta lehden luvataan tarjoavan 1 000 työpaikkaa jokaisessa numerossaan.
Virossa on työpaikkoja ennestään välittänyt yksinomaan verkossa toimiva CV Online -palvelu. Se on ollut menestys ja kustantaja on perustanut vastaavat palvelut Latviaan ja Liettuaan sekä muutamiin Itä-Euroopan maihin.

Idänkaupan Vientipalvelut 3.2005

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.