Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
Pappila & Penkkala perintäyhteistyöhön
virolaisen Julianuse Inkasson kanssa

Raisiolainen lakitoimisto Pappila & Penkkala on aloittanut yhteistyön virolaisen perintätoimiston Julianuse Inkasso Agentuur AS:n kanssa. Perintätoimisto on Viron suurin ja vanhin yritys alallaan.

Yhteistyösopimuksen mukaan Julianuse Inkasso Agentuur hoitaa Pappila & Penkkalan asiakkaiden virolaisiin velallisiin kohdistuvat perintätoimet kulloinkin erikseen sovittavalla tavalla. Perintä Virossa poikkeaa Suomen käytännöstä sekä lainsäädännöllisiltä perusteiltaan että toteutustavoiltaan.

Vuonna 1994 perustetun Julianuse Inkasson palveluksessa on tällä hetkellä yli 50 työntekijää. Perintäyhtiö ilmoittaa markkinaosuudekseen noin 25 prosenttia. Vuonna 2002 se sai toteutettua perintätoimeksiantoja yli 100 miljoonan kruunun arvosta.

Julianuse on yksi Viron perintätoimistojen liiton viidestä perustajajäsenestä. Sillä on myös velkojen rahoitusjärjestelyjä hoitava tytäryhtiö Aktiva Finants OÜ.

Lakitoimisto Pappila & Penkkalan toimialaan kuuluvat lakipalveluiden ohella myös perintäpalvelut sekä taloushallinnon palvelut. Lakitoimiston perustajaosakkaat ovat Pasi Penkkala ja Jouni Pappila. Penkkala on yhtiön toimitusjohtaja ja Pappila vetää lakiosastoa.

Idänkaupan Vientipalvelut 3/2004


Muut uutiset

Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.