Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
Söder Airlines aloittaa Tallinnan-lennot
- seuraavina Riika ja Vilna

Kotimainen lentoyhtiö Söder Airlines pääsee aloittamaan maaliskuun 15. päivä säännölliset lennot reitillä Oulu-Tampere-Tallinna. Uuden lentoreitin on tarkoitus palvella erityisesti Oulun ja Pirkanmaan talousalueiden liikematkustajia.

Pitkä reitti Oulusta Tallinnaan lennetään heti Kittilän lomalentojen loputtua jokaisena viikonpäivä paitsi torstaisin. Lisäksi tulee olemaan viikottaisia lisävuoroja yksinomaan Tampereen ja Tallinnan välillä.

Lentokalustona Söder Airlinesilla on kaksi nopeata Saab 2000 -potkuriturbiinikonetta. Koneissa on 50 matkustajapaikkaa ja täydet matkustamopalvelut. Lisäksi koneisiin mahtuu 1 200 kiloa rahtia.
Uusi reitti avaa Tampereen alueen ja etenkin Oulun seudun yrityksille nopean ja vaivattoman yhteyden Baltiaan, joka vähentää yöpymistarpeita. Oulusta aamulennolla kello 8:10 matkustava on perillä Tallinnassa kello 10:25. Paluulento Tallinnasta alkaa kello 16:15 ja on perillä Oulussa kello 18:30.

Söder Lines valmistelee parhaillaan myös säännöllisiä reittilentoja Tampereelta suoraan Riikaan ja Vilnaan. Lennot pyritään aloittamaan jo toukokuussa. Suunnitelman mukaan Riikaan lennettäisiin tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Vilnan lennot olisivat puolestaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

”Tallinnan reittiä kohtaan on ollut etukäteen selvää kiinnostusta”, kertoo Söder Airlinesin toimitusjohtaja Tommi Söder.

Söder odottaa myös Riian ja Vilnan reittien löytävän käyttäjänsä. Lennot ovat vaihtoehtoja myös pääkaupunkiseudun liikematkustajille, koska Tampereelle on nopea junayhteys. Toimitusjohtaja Söder ei ota vielä tässä vaiheessa kantaa hintakilpailuun. Yritysten kohdalla Söder Airlines aikoo joka tapauksessa pyrkiä asiakaskohtaisiin vuosisopimuksiin. Harkinnassa ovat myös sarjaliput vähemmän matkustaville henkilöille.

Idänkaupan Vientipalvelut 3/2004


Muut uutiset

Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.