Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
17.2.2005

KWH Pipe valittiin vuoden suomalaisyritykseksi Puolassa

Vaasalaisen KWH Yhtymän puolalainen tytäryhtiö KWH Pipe Poland palkittiin ”Vuoden suomalaisyrityksenä Puolassa”. Valintakriteereinä olivat yrityksen ja sen tuotteiden näkyvyys, liiketoiminnan menestys sekä kyky viedä haastavat kehitysprosessit onnistuneesti läpi.

Kilpailun ovat perustaneet Puolan suomalainen kauppakilta yhdessä Finpron Puolan vientikeskuksen kanssa. KWH Pipe on kansainvälisesti johtava muovisten putkijärjestelmien valmistaja ja kehittäjä. Puolassa se on toiminut vuodesta 1993 ja sillä on siellä kolme toimipistettä sekä edustajaverkosto. Paikallisen tuotantotoiminnan yhtiö aloitti vuonna 1995 ja sen Kleszczowicin tehdas onkin moderneimpia koko KWH Yhtymässä.

KWH Pipe Poland valmistaa ja markkinoi polyeteenistä valmistettuja paineputkia, joita käytetään vesi- ja viemärijärjestelmissä sekä teollisuudessa että kunnallistekniikassa. Lisäksi tytäryhtiö on osallistunut saneeraus-teknologian kehittämiseen ottamalla käyttöön edistyneitä ratkaisuja teollisuudessa, jota yleensä pidetään matalan tekniikan alana.

Pitkäjänteisyys palkittiin

”KWH Pipe on osoittanut pitkäjänteistä sitoutumista Puolaan ja alkuperäinen jo 90-luvun alussa tehty investointi on kasvanut lähes 20 miljoonan euron liikevaihdoksi sekä maanlaajuiseksi liiketoiminnaksi, perusteli palkinnon ojentanut suurlähettiläs Jan Store.

Finpron mukaan suomalaisyritykset ovat investoineet Puolaan kaiken kaikkiaan yli miljardi euroa ja ne työllistävät jo yli 10 000 paikallista työntekijää.

Idänkaupan Vientipalvelut 2.2005

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.