Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
EU-lainsäädäntö lisää asiantuntijatarvetta
Borenius & Kemppinen vahvistaa Baltian-toimintaansa

Tallinnassa ja Riiassa jo pysyvästi toimiva asianajotoimisto Borenius & Kemppinen aikoo seuraavaksi panostaa Vilnaan. Borenius & Kemppisellä on toimiva yhteistyösuhde vilnalaisen asianajotoimiston kanssa ja nyt tarkoituksena on formalisoida yhteistyö joint venturen tai ainakin strategisen allianssin muotoon.

Liettuan toiminnassa Borenius & Kemppisen paikallisen liikejuridiikan osaamista vahvistaa asianajaja Timo Seppälä, jolla Seppälä & Co:n peruja runsaasti Liettuan-kokemusta. Seppälä tuli viime joulukuussa Borenius & Kemppisen partneriksi ja uuden Tampereen toimiston vetäjäksi.
”Baltian maiden lähellä olevat EU-jäsenyydet lisäävät kansainvälisen liikejuridiikan asiantuntijaresurssien tarvetta”, toteaa Borenius & Kemppisen Baltian alueesta vastaava asianajaja Mika Salonen.

Mika Salosen mukaan kansainvälisten toimijoiden määrä ja investoinnit lisääntyvät Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Samalla myös suuremmat kotimaiset yritykset joutuvat sopeutumaan uuteen lainsäädäntöön. Salonen painottaakin, että Baltiassa viranomaisilla ja talouselämällä on edessään paljon suuremmat haasteet kuin mitä Suomessa oli jäsenyyden alkuvaiheessa.

Borenius & Kemppinen palvelee Baltiassa suomalaisia ja muita ulkomaisia yritysasiakkaita sekä myös sopivia paikallisia yhtiöitä. Toimistoketjun painopistealueina ovat yritysjärjestelyt, joissa ovat mukana ulkomaiset yritykset tai jotka koskevat useampaa Baltian maata.

Borenius & Kemppisen toimeksiantoja hoitaa Riiassa Liepa, Skopina/Borenius yhdentoista juristin voimin. Tallinnassa ketjua edustaa Luiga, Mugu & Borenius, jolla on yhdeksän lakimiestä. Suomen sekä Riian ja Tallinnan toimistot mukaanlukien yrityksellä on nyt yhteensä 70 juristin resurssit.

Idänkaupan Vientipalvelut 2/2004

Helmikuun muut uutisotsikot


Muut uutiset

Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.