Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
Tallinna-Helsinki kaksoiskaupunki
on yksi parhaista sijaintikohteista

Tallinnan ja Helsingin muodostama kaksoiskaupunki kuuluu maailman 24 parhaan sijaintikohteen joukkoon, todetaan Jones Lang LaSallen tuoreessa kansainvälisessä vertailussa.

Raportissa ”Talsinki” nimetään erityisen oivalliseksi yritysten sijaintipaikaksi teknologia-aloilla ja muillakin teknologiaintensiivisillä aloilla. Kaksoiskaupungin kilpailuetuja ovat työvoiman korkea koulutustaso, hyvin toimiva infrastruktuuri ja yleisesti hyvä liiketoimintaympäristö.

Jones Lang LaSallen Helsinki-arvio käsittää Helsingin ohella myös sen kehyskunnat. Pääkaupunkiseutua raportissa luonnehditaan jo nyt yhdeksi maailman johtavista teknologiakeskuksista, joka lisäksi sijaitsee sopivasti Venäjän ja Baltian maiden välittömässä naapuruudessa.Tallinnan lähiajan kehitysnäkymissä on kaupungin nopea integroituminen pohjoismaiseen teknologia-alan verkostoon.

Raportti nostaa Tallinnan-Helsingin kasvavien ja kehittyvien teknologiakeskusten kärkiryhmään, johon kuuluvat lisäksi Austin, Raleigh-Durham, Bangalore, Budapest, San Jose Costa Ricassa sekä Dalia ja Suzhou Kiinassa.

Idänkaupan Vientipalvelut 2/2004

Helmikuun muut uutisotsikot


Muut uutiset

Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.