Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

31.10.2010

Rani Plast investoi Lemconin Kalugan teollisuuspuitsoon

Lemconin Kalugan teollisuuspuisto saa investoijan kun suomalainen Rani Plast rakennuttaa alueelle teollisuuden muovipakkausmateriaaleja valmistavan tuotantolaitoksen. Suomessa, Slovakiassa ja Ukrainassa entuudestaan toimiva Rani on maailman markkinajohtaja muovisten sähköeristemateriaalien alalla.

Lemcom rakentaa tehtaan avaimet käteen -periaatteella 2,16 hehtaarin tontille. Alan viimeisintä kehitystä edustava tuotantolaitteisto on tarkoitus tilata muovipakkausmateriaalien johtavalta konevalmistajalta. Tehtaan alkuvaiheen henkilöstötarve on 30 työntekijää.

Lemcon I-Park Kalugan käytössä on uutistoimisto RIA Novostin mukaan kaikkiaan 135 hehtaaria. Lemconin tavoitteena on saada alueelle sijoittumaan noin 20 teollista tuotantolaitosta ja logistiikka-alan toimijaa.

Rani Plastin Flexible Packaging -liiketoiminnan kolme pääaluetta ovat teolllisuus, maatalous ja jatkojalostus. Yhtiö omistaa myös Teri-Talot-yrityksen, joka on yksi Suomen vanhimmista talopakettien valmistajista. Rani Plastin palveluksessa on noin tuhat työntekijää, joista puolet toimii ulkomailla.

Idänkaupan Vientipalvelut 10.2010. Sisältö.

pdf-versio


Muuta Compiler -uutisipalvelua
Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Compiler News -uutispalvelu
Compiler eNews -uutismuistio (Pyydä näytenumero mail@compiler.fi)
Uutisarkisto 1998-