Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

18.10.2007

Venäläiset kokeilevat kansainvälistä mainoskampanjointia

Sotsi pohjusti vuoden 2014 talviolympialaisten isännyyden saamista alkuvuonna Venäjän ensimmäisellä pan-eurooppalaisella mainoskampanjalla. Kommersant-lehden mukaan monikansallisilla televisiokanavilla toteutettu mainoskampanja maksoi 5,6 miljoonaa euroa, mikä teki Sochi 2014 -komiteasta alkuvuonna yhdeksänneksi suurimman televisiomainostajan Euroopassa.

Venäjän ja Sotsin kisaisännyyttä kampanjoitiin muun muassa BBC Worldissa, CNN:ssä, Discoveryssa, Eurosportissa ja NBC Universalisssa. Kampanja kohdistettiin eurooppalaiseen yleisöön, koska noin puolet kansainvälisen olympiakomitean jäsenistä edusti Euroopan maita.

Vodkanvalmistaja suunnittelee
jättikampanjaa

Venäläisten muu mainonta kansainvälisillä kanavilla on toistaiseksi jäänyt vähälle. Tänä vuonna kansainvälistä näkyvyyttä ovat tavoitelleet vain Renova Group ja Rosnet. Nyt on kuitenkin starttivalmiina vodkan valmistaja Standardin jättikampanja.

Standard aikoo lokakuussa alkaen mainostaa kolmea vodka-brändiään Euroopan suurimmilla markkinoilla, Saksassa, Ranskassa ja Britanniassa. Kampanjan kokonaisbudjetti on 13 miljoonaa euroa ja siinä käytetään television ohella myös ulkomainontaa ja lehti-ilmoittelua.

Idänkaupan Vientipalvelut 10.2007. Sisältö.

Acrobat versio


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut
Arkisto 2001-
Compiler News -uutispalvelu
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.