Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
Buslink Pietariin
Toiminta alkaa metallialan
valmistushankkeista

Teollisiin valmistushankkeisiin erikoistunut konsulttiyhtiö Buslink Oy avasi marraskuussa toimipisteen Pietarissa. Tytäryhtiö tulee hoitamaan paikallisella henkilöstöllä Buslinkin jo käynnistämää liiketoimintaa Pietarissa, Kronstadtissa ja Karjalassa.

Pietariin asettumisen pitkäaikaisempana tavoitteena on kuitenkin Buslinkin intressiyhtiöiden toiminnan tukeminen laajemminkin Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Ukrainassa. Buslink Pietari keskittyy liikeyhteyspalveluihin sekä tuonti- ja vientikauppaan Suomen ja EU:n sekä Venäjän ja muun IVY-alueen välillä.

Buslinkin painopistealueena on edelleenkin metallituotteiden ja metallivalutuotteiden kauppa. Sen rinnalla uutena tehtäväalueena on toteuttaa päämiehille näiden tarvitsemia teollisuustuotteiden logistisia ratkaisuja automaattipakkauslinjoilla.

”Suuntautudumme myös terveydenhoitoon ja hygieniaan liittyviin hankkeisiin sekä sairaaloita että yksityistalouksia ajatellen”, kertoo Buslinkin toimitusjohtaja Hannu Kemiläinen.

Buslink perusti ensimmäisen ulkomaanyhtiönsä vuonna 1997 Kaunasiin Liettuassa. Tytäryhtiö on Liettuassa organisoinut lähinnä valutuotteiden sopimusvalmistusta ja alihankintoja, mutta on samalla avannut metallialan kauppasuhteita Valko-Venäjälle. Kanssakäyminen onkin johtanut teollisiin yhteistyösopimuksiin valko-venäläisten suuryhtiöiden kanssa.

Buslink on hankkinut toimitilat Pietarista alueella, jossa toimii sen tärkeä yhteistyökumppani Det Norske Veritas. Hannu Kemiläinen hoitaa DNV:n työkaluilla muun muassa paikallisten valmistajien laaduntuottokyvyn selvityksiin liittyviä toimeksiantoja Venäjällä ja Baltiassa.

Idänkaupan Vientipalvelut 10.2003

Joulukuun muut uutiset


Muut uutiset

Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.