Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

20.8.2007

RBC lanseeraa uuden AutoNews-lehden Venäjällä

Kansainvälisesti arvostettu ja tunnettu venäläinen mediatalo RBC lanseeraa syyskuussa autolehden, jota vastaavaa julkaisua muilla kotimaisilla kustantajilla ei ole tarjota. Kahtena eri versiona julkaistava AutoNews pohjautuu RBC-yhtiön jo entuudestaan ylläpitämään Autonews.ru-portaaliin.

AutoNewsin kaupallinen, tilattava ja irtonumeroina myytävä versio tarjoaa julkaisun koko sisällön 112-sivuisena korkealuokkaisena autolehtenä. Toinen versio on AutoNews Lite, joka sisältää vain osan peruslehden aineistosta. Tätä kevytversiota jaetaan valikoidusti moskovalaisissa autoliikkeissä, ravintoloissa, hotelleissa ja toimistokeskuksissa.

Kumpikin lehtiversio ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa ja niiden painosmäärät ovat 100 000 kappaletta. AutoNews on suunnattu nuorille, mutta ostovoimaisille mieslukijoille.

Lehden sisältö noudattaa vastaavien länsimaisten autolehtien kaavaa. Runkona ovat autojen uutuusmallien esittelyt ja testit, autoteollisuuden seuranta sekä myös autojen tuning-trendien esittelyt.

Sisältöä täydentää korkeatasoinen autojen sekä niiden lisälaitteiden ja tarvikkeiden mainonta. Lehti soveltuu myös muiden life style -tuotteiden mainontaan.

Lehtiprojektin länsimaisittainkin ammattimaiseen toteutukseen kuuluu näkyvä lanseerauskampanja johtavilla televisiokanavilla, radioasemilla ja internetissä. Siihen kuuluu myös ulkomainonta Moskovan keskustassa.

Idänkaupan Vientipalvelut 8.2007. Sisältö.

Acrobat versio


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut
Arkisto 2001-
Compiler News -uutispalvelu
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.