Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
15.8.2006

Moskova panostaa 25 miljoonaadollaria maineenparannukseen

Moskovan kaupunginhallinto on päättänyt panostaa noin 26 miljoonaa dollaria pääkaupungin kansallisen ja etenkin kansainvälisen imagon kohentamiseen, kertoo verkkouutispalvelu Pravda.ru. Suurisuuntainen projekti on tarkoitus toteuttaa vuosina 2007-2009.

Moskova on jo tätä ennen kampanjoinut pienimuotoisemmin kansainvälisen maineensa puolesta ja tästä on kaupunginhallinnon mielestä saatu selviä myönteisiä tuloksia. Viime vuonna Moskovaan tehdyt suorat ulkomaiset investoinnit kasvoivatkin kahdeksan prosentin verran.

Investointien jatkuminen halutaan varmistaa myös jatkossa. Uudelle imagokampanjalle erityisen sysäyksen antoi se, että Moskova nimettiin vähän aikaa sitten maailman kalleimmaksi kaupungiksi, joka siten ohitti perinteisen kärkikaksikon Lontoon ja Tokion.

Tiedotusprojektin vetäjien mukaan vertailun tehnyt organisaatio on joko tietoisesti ja osaamattomuuttaan vääristänyt Moskovaa koskevia tietoja. Nämä virheellisyydet on voitava oikaista.

Moskova aikoo nyt korostaa kaupungin soveltuvuutta kansainväliseen liiketoimintaan ja investointeihin. Tähän sisältyy myös Moskovan esitteleminen pilotoivana megapoliksena, joka pyrkii aktiivisesti löytämään ratkaisuja kaikille suurkaupungeille luonteenomaisiin ongelmiin.

Kaupunginhallinto uskoo, että kolmen vuoden kampanjaohjelman vaikutuksesta suorat ulkomaiset investoinnit voisivat saada 6-9 prosentin ylimääräisen kasvupyrähdyksen.


Idänkaupan Vientipalvelut. 8.2006. Talousuutisia - Sisältö

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.