Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
15.8.2006

Rödl & Partner myi osuutensa - Pretax Konsun uudeksi osakkaaksi

Kesällä tehtyjen yrityskauppojen tuloksena Rödl & Partner Konsun omistusrakenne muuttui. Saksalainen tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö Rödl & Partner myi koko 25 prosentin omistuksensa Konsusta Pretax Oy:lle. Samassa yhteydessä Pirjo Karhu lähipiireineen myi yhtiöstä 24 prosentin osuuden, joten Pretaxin osuus on kauppojen jälkeen 49 prosenttia.

Yrityskaupan yhteydessä sovittiin yhtiön nimenmuutoksesta. Uusi nimi on Konsu Oy.

Pretax on Suomen suurin talous- ja palkkahallinnon palveluyritys, joka toimii paikallisesti myös Norjassa ja yhteistyökumppaneiden kautta Ruotsissa, Tanskassa, Britanniassa, Virossa ja nyt myös Venäjällä.

Konsun toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana jatkaa sen pääosakas Pirjo Karhu. Yhtiön hallituksessa istuvat myös Pretaxin toimitusjohtaja Asko Schrey, Tapio Kaita, Ilpo Karhu sekä yhteistyö jatkavan Rödl & Partnerin edustajana Manfred Janoschka.

Johtoryhmän muodostavat Pirjo Karhu, kehitysjohtaja Ilppo Eresmaa, Pietarin yhtiön paikallisjohtaja Jouni Mäkitalo ja Moskovan yhtiön paikallisjohtaja Mika Pitkänen.

”Yhtiömme on saanut runsaasti uusia toimeksiantoja vuoden alkupuoliskolla. Olemme toteuttaneet jo noin kaksisataa uutta toimeksiantoa, joista kaksikymmentä on uusien yritysten perustamisprojekteja”, toimitusjohtaja Pirjo Karhu kertoo.

Konsun tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaisia ja luotettavia juridiikan ja taloushallinnon palveluita Venäjällä toimiville länsimaisille yrityksille.

Konsun viimeisin kehityshanke on toimistojen yhdistäminen. Pietarissa juristiyksikkö muutti elokuun alussa Liteiniltä Shpalernayalle samaan liikekeskukseen taloushallintoyksikön kanssa. Myös Moskovassa Konsu saa lisää toimitilaa, kun toimisto muuttaa nykyisen liikekeskuksen viidenteen kerrokseen.


Idänkaupan Vientipalvelut. 8.2006. Talousuutisia - Sisältö

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.