Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
15.8.2006

Lipsanen & Coavasi logistiikka-keskuksenPietarissa

Pietarissa toimintaansa yhä laajentava Lipsanen & Co on saanut käyttöön uuden logistiikkakeskuksensa. Noin 22 000 neliömetrin kompleksi on vuokrattu pitkäaikaisin sopimuksin kahdelle venäläiselle yhtiölle. Neuvottelut hallintorakennuksen vuokraamisesta kansainväliselle sairaalatekniikkayhtiölle ovat loppusuoralla. Kubinskaja 73:ssa sijaitseva keskus on lentokentän ja sataman välissä. Kun Pietarin ulko- ja sisäkehä valmistuvat, paranee logistiikkakeskuksen saavutettavuus entisestään.

Lipsanen & Co:n vuonna 1993 Sofiskaja 14:ssa käynnistämä Business Park -toiminta on kasvanut voimakkaasti. Viime toukokuussa valmistui Sofiskaja 8:ssa peruskorjaustyö noin 9 400 neliön suuruisessa toimisto, myymälä- ja palvelutilakokonaisuudessa.

Tilat korjattiin hyvin varustelluiksi toimitiloiksi. Kahdeksankerroksisen toimistotornin neljä ylintä kerrosta on vuokrannut Coca Cola. Muidenkin kerrosten vuokralaiset ovat kansainvälisiä yhtiöitä. Kia ja Huyndai autojen Pietarin diilerille toteutettiin myymälätilat rakennuksen katutasoon. Tiloissa toimii lisäksi muun muassa ravintola ja vapaa-ajan palveluja tarjoava yritys.

Sofiskaja 8:n noin 31 000 neliön teollisuusrakennus on vuokrattu osin Electroluxille yhtiön ensimmäisen Venäjän-tehtaan tarpeisiin. Noin 13 000 neliön rakennuksessa toimii myös venäläisen

AvtoVazin Elexpolusin uusien autojen myyntikeskus. Parhaillaan Lipsanen & Co rakennuttaa uutta noin 5 000 neliön keskuspesulaa Lindström Oy:lle Sofiskaja 8:aan. Lindström hallitsee tiloja pitkäaikaisen vuokrasopimuksen perusteella.


Idänkaupan Vientipalvelut. 8.2006. Talousuutisia - Sisältö

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.