Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

21.5.2007

Konsun taloushallintopalvelut
laajenevat Kalugaan

Venäjällä taloushallintopalveluja tarjoavan Konsun toimitusjohtaja Pirjo Karhu luottaa Kalugan alueen vahvaan talouskehitykseen. Tästä syystä Konsu avaa kesäkuussa kolmannen Venäjän toimistonsa Obninskiin Kalugassa.

Toimisto tarjoaa Pietarin ja Moskovan toimistojen tapaan sekä taloushallinnon ulkoistamispalveluita että myös juridista konsultointia.

Karhun mukaan jo useat suomalaisyritykset ovat tehneet tuotannollisia investointeja Kalugan alueelle. Hän odottaa alueen edelleen kiinnostavan, koska Moskovan rajusti noussut kustannustaso ohjaa ulkomaisia yrityksiä pääkaupungin ulkopuolella sijaitseviin lähikohteisiin.

”Suomalaisten investointialttius on nyt kaikkiaan lisääntymässä. Viime vuonna autoimme noin 30 suomalaisyritystä etabloitumaan Venäjälle, mutta tänä vuonna pääsimme jo ensimmäisellä neljänneksellä samaan määrään”, Pirjo Karhu toteaa.

Asiakasmäärän ja toimeksiantojen kasvun myötä Konsu on tuntuvasti laajentanut organisaatiotaan ja palkannut vuoden kuluessa 20 uutta työntekijää Pietariin ja Moskovaan.

Venäjällä 15 vuoden ajan toimineella Konsulla on tällä hetkellä Venäjällä 105 työntekijää.

Suomessa yrityksen Lappeenrannan ja Helsingin toimistoissa työskentelee yhteensä 12 henkilöä. Konsun tämän vuoden liikevaihtotavoitteena on 4,2 miljoonaa euroa, mikä merkitsee 35 prosentin vuosikasvua.

Idänkaupan Vientipalvelut 5.2007. Sisältö.
Acrobat versio


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut
Arkisto 2001-
Compiler News -uutispalvelu
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.