Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

21.5.2007

Johtava konsulttiyhtiö
Bain & Company Ukrainaan

Edelleen sekavassa poliittisessa tilanteessa oleva Ukraina koetaan silti kiinnostavaksi markkina-alueeksi. Tunnetuista kansainvälisistä toimijoista uusimpina tulokkaina Ukrainaan ovat asettuneet liikkeenjohdon konsulttiyhtiö Bain & Company sekä Kiovassa edustuston avannut Credit Suisse -pankki.

Bostonissa pääkonttoriaan pitävällä Bainilla on nyt 36 toimistoa 22 eri maassa. Yhtiön palvelumuotoja ovat strategioiden luominen, operatiivinen, organisatorinen ja teknologinen konsultointi sekä yrityskaupat.

Bain päätti avata toimiston Kiovassa, koska seitsemän vuotta jatkunut talouskasvu on saanut kovaan vauhtiin rahoitusalan, rakentamisen ja aivan viime aikoina myös kulutustavaratuotannon sekä vähittäiskaupan.

Bain uskoo saavansa nopeasti hyvän jalansijan Ukrainassa, koska sen kilpailijat McKinsey & Company ja Boston Consulting Group hoitavat Ukrainan asiakkaitaan Moskovasta käsin. Bain & Companylla oli itselläänkin toimisto Moskovassa, mutta sen toiminta lopetettiin 1990-luvun lopulla.

Credit Suissen toimisto aloittaa rahoitusalan neuvontapalveluilla. Se voi paikallisesti tukea Ukrainassa toimivia ulkomaisia yrityksiä sekä kansainvälistymään pyrkiviä ukrainalaisyrityksiä. Se tarjoaa Kiovasta käsin myös varainhoitopalveluja Sveitsissä.

Idänkaupan Vientipalvelut 5.2007. Sisältö.
Acrobat versio


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut
Arkisto 2001-
Compiler News -uutispalvelu
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.