Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
11.4.2006

Parhaat liettualaisyritykset valittiin Latviassa

Liettuan vienti Latviaan kasvoi viime vuonna 30 prosenttia. Latvia oli liettualaisille yrityksille muutenkin selvä painopistealue, sillä kaikista Liettuan suorista ulkomaisista investoinneista 43 prosenttia suuntautui naapurimaahan.

Liettualais-latvialainen kauppakamari on aktiivisesti edistänyt maiden välisiä kaupallisia suhteita. Kauppakamarin yhtenä toimintamuotona on vuotuinen Merkurijs-kilpailu, jossa palkitaan Latviassa eri tavoin ansioituneita liettualaisyrityksiä.

Maaliskuussa pidetyssä Merkurijs 2005 -tilaisuudessa palkittiin kaikkiaan 23 Latviassa toimivaa liettualaista yritystä. Palkinnot annettiin toimialojensa parhaille menestyjille sekä myös muutamille yrityksille erityisansioista.

Vähittäiskauppa-alalla parhaiksi Latviassa toimiviksi yrityksiksi nimettiin CBA ja Palink. Kiinteistö- ja rakennusalalla palkittiin Hanner Properties, Constructus, Viadukts, Girteka ja Invalda. IT-yhtiöistä raati nosti kärkeen Acmen ja HNIT-Balticin. Huonekaluteollisuudessa parhaiten menestyneiksi nimettiin SBA Mebels ja Lonas Latvija. Lisäksi matkailualalta palkittiin DIC ja Europa Group.

Idänkaupan Vientipalvelut 4.2006 (html)

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.