Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
11.4.2006

Venäläinen RBC perusti uutistoimiston Ukrainaan

Venäjän johtaviin media- ja it-yhtiöihin lukeutuva OAO RBC Information Systems on laajentanut toimintansa Ukrainaan. Yhtiö on jo perustanut maahan uutistoimiston RBC Ukrainen.

Uutistoimisto seuraa Ukrainan taloutta ja politiikkaa sekä raportoi paikalliselle yleisölle keskeisistä tapahtumista maailmalla. Talousuutisten ohella RBC Ukraine seuraa rahoitusmarkkinoita, pörssikauppaa ja valuuttakauppaa. Uutispalvelu pyörii jo verkossa osoitteessa www.rbc.ua. Palvelun englanninkielistä versiota ei ole vielä avattu.

Ukrainan uutistoimissa työskentelee jo 60 toimittajaa ja toimihenkilöä, mutta tavoitteena on kasvattaa henkilöstö noin sataan ensimmäisen toimintavuoden kuluessa.

RBC valmistelee parhaillaan myös painetun sanomalehden lanseerausta. Utro-Ukraina-nimisen lehden on määrä aloittaa aivan lähiviikkoina. Tämä julkaisu ei ole talouspainotteinen, vaan se keskittyy enemmänkin yhteiskunnallisiin, poliittisiin ja kulttuurisiin aiheisiin.

RBC Information Systems on jo pitkään tuottanut Venäjällä RBC News -verkkopalvelua sekä venäjän- että englanninkielisinä versioina. Se kustantaa myös eri alojen painettuja aikakauslehtiä. Yhtiö on viime vuodesta lähtien ollut listautuneena Moskovassa (RTS, MICEX; RBCI).

Idänkaupan Vientipalvelut 4.2006 (html)

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.