Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
10.3.2006

Teleperformancelta rajanylittäviä ulkoistamispalveluja Venäjälle

Asiakaspalvelun ulkoistamisia Suomessa hoitava Teleperformance Finland Oy pystyy nyt toimittamaan vastaavat palvelut myös Venäjällä. Tämä mahdollisuus avautui yrityksen ranskalaisen emoyhtiön SR Teleperformancen ostettua 71 prosentin enemmistöosuuden Venäjällä toimivasta Direct Star -yhtiöstä.

Direct Star on asiakaspalvelujen ulkoistuksen markkinajohtaja Venäjällä. Hollantilaisten yksityishenkilöiden vuonna 1999 perustamalla Direct Starilla on kaksi palvelukeskusta, joista toinen toimii Moskovassa ja toinen Tverissä. Perustajaosakkaat jatkavat edelleen yhtiössä vähemmistöosakkaina ja toimivana johtona.

Palvelukeskusten käytössä on yli 500 työasemaa, joilla työskennellään kahdessa vuorossa. Palveluja on tarjolla kymmenellä eri kielellä.

Teleperformance Finland palvelee suomalaisia Venäjällä ulkoistamispalveluja tarvitsevia asiakkaitaan Suomessa ja Suomesta käsin. Neuvottelut, yhteydet ja toimeksiantojen hallinnointi hoidetaan täällä. Myös sopimukset hoidetaan suomalaisen käytännön mukaisesti samoin kuin projektikohtainen raportointi.

Teleperformance-konsernin Venäjällä toteutettavat palvelut kattavat asiakaspalvelutoiminnot, puhelimitse tapahtuvan tietojen keruun sekä tietokantojen luomisen.

”Teleperformance Finland on suomalaisissa toimeksiannoissa neuvova ja toimintaa ohjaava organisaatio”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Riikka Temonen.

Temosen mukaan Venäjän-palveluja voidaan käyttää keskus- ja neuvontapalveluihin, suoraan b2b-markkinointiin, markkinaselvitysten tietojenkeruuseen sekä jälleenmyyntiverkoston luomiseen ja hallinnointiin.

”Asiakaspalvelun ulkoistaminen antaa joustoa ja kustannustehokkuutta kun ulkomainen yritys haluaa nopeasti laajentua Venäjällä. Esimerkiksi myyntikonttoriin ei kannata palkata omaa apuhenkilöstöä, vaan pikemminkin myyjiä”, Temonen toteaa.

Idänkaupan Vientipalvelut 3.2006 (html)

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.