Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
10.3.2006

Konsulta uusia palvelutuotteita Venäjällä toimiville yrityksille

Venäjällä länsimaisille yhtiöille jo yli kymmenen vuoden ajan yrityspalveluita tuottanut Rödl & Partner Konsu laajentaa palveluvalikoimaansa ja kehittää uusia tuotteita asiakkaidensa tarpeisiin. Tällä hetkellä useat yritykset tarvitsevat Venäjällä esimerkiksi uudentyyppisiä ulkoistamispalveluita. Myös business controller -asiantuntijapalveluille on lisääntyvää kysyntää.

Rödl & Partner Konsu aloitti toimintansa Pietarissa vuonna 1992 ja Moskovassa 1995. Yhtiö on tällä hetkellä johtava suomalainen Venäjän-kaupan yrityspalvelukeskus. ”Olemme toimintamme aikana auttaneet yli neljääsataa länsimaista yritystä aloittamaan toimintansa Venäjällä ja palvelleet niitä myös toiminnan käynnistyttyä. Viime vuonna toteutimme 330 erilaista asiakastoimeksiantoa”, kertoo Rödl & Partner Konsun toimitusjohtaja Pirjo Karhu.

Rödl & Partner Konsu tarjoaa Venäjälle etabloituville ja siellä toimiville yrityksille kattavat taloushallinnon palvelut, yrityksen perustamispalvelut, verosuunnittelua, lakipalveluita ja tullauskonsultointia. Tarjolla on myös tukipalveluita, kuten käännös- ja tulkkauspalveluita.

Sisaryritys Centre D´Expertise antaa puolestaan räätälöityä koulutusta kaikissa Venäjän liiketoimintaan liittyvissä asioissa. Aiheina ovat muun muassa liiketoiminnan aloittaminen ja harjoittaminen Venäjällä, sopimusasiakirjat, verotus ja kirjanpito. Yritys on lisäksi julkaissut useita Venäjän liiketoimintaa koskevia oppaita, joista viimeisimpänä on suomeksi ja venäjäksi ilmestynyt Yritystoiminnan rahoitus -opas.

Rödl & Partner Konsun kaikissa toimipaikoissa on sertifioitu ISO 9001:2000-laatujärjestelmä, jolla ohjataan ja kontrolloidaan asiakkaille tarjottavien palveluprosessien kulkua ja kustannustehokkuutta.

Yhtiön Pietarin ja Moskovan toimipisteisiin on vastikään nimitetty uusi suomalaisjohto. Pietarin yksikköä vetää nyt VTM Jouni Mäkitalo ja Moskovan yksiköstä vastaa KTM Mika Pitkänen. Business Development Directoriksi on nimitetty Ilppo Eresmaa, toimipaikkana Helsinki.

Rödl & Partner Konsu palkittiin viime lokakuussa Valtakunnallisella Yrittäjäpalkinnolla. Perusteluna oli pitkäjänteinen, omaperäiseen toimintaideaan tukeutuva työ Venäjän kaupan edistämiseksi. Viime vuonna Balance Consult rankkasi yhtiön myös Etelä-Karjalan menestyneimmäksi yritykseksi .

Idänkaupan Vientipalvelut 3.2006 (html)

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.