Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

25.1.2010

Reval Hotels ja airBaltic yhteityöhön

Latvialainen airBaltic-lentoyhtiö ja Baltian alueen suurin hotelliketju Reval Hotels aloittavat yhteismarkkinoinnin tunnuksella, joka on “Reval Hotels, Member of airBaltic Hotels”.

Tällainen brändien markkinoinnillinen yhdistäminen on lajissaan ensimmäinen koko Baltian alueella. Tavoitteena on saavuttaa markkinoinnillisia synergiaetuja kummallekin yhtiölle Baltiassa, Venäjällä ja Pohjoismaissa sekä muissa länsimaissa. Yhteistyökumppanusten asiakkaille pyritään tarjoamaan saumattomia ja korkeatasoisia matkapalveluja, joihin sisältyy myös hintaetuja.

Viime vuonna keskisuurten eurooppalaisten lentoyhtiöiden sarjassa hyvin menestynyt airBaltic kohdistaa tänä vuonna ulkomaanmarkkinointiaan erityisesti Suomeen ja tavoitteena on suomalaisten matkustajien määrän kasvattaminen noin kolmanneksella. Suomalaisille myydään lomalentoja Riikaan ja liikematkustajille tarjotaan Riian kansainvälisen kentän vahvuutta lentoliikenteen jatkopaikkana muun muassa IVY-alueelle.

Suomesta airBalticilla on tällä hetkellä enemmän reittejä ja lentovuoroja kuin mistään muusta maasta Latvian ulkopuolella. Yhtiö on äskettäin perustanut Lappeenrantaan suomalaisista matkailijoista huolehtivan palvelukeskuksen.

Reval Hotels-ketju tarjoaa Latviassa, Liettuassa ja Virossa noin 600 000 hotelliyöpymistä vuodessa. Ketju on myös avannut ensimmäisen hotellinsa Pietarissa. Ketjulla on Helsingissä paikallinen myyntitoimisto.

Reval Hotelsin ja airBalticin yhteisen markkinointikonseptin syntyyn on saattanut vaikuttaa suomalaisten rooli yhtiöiden johdossa. Reval Hotelsin toimitusjohtajana on Heikki Vanhanen ja aluejohtajana Juha Mähönen.

AirBalticin kaupallisena johtajana toimii Tero Taskila.

Idänkaupan Vientipalvelut 1.2010. Sisältö.

pdf-versio


Muuta Compiler -uutisipalvelua
Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Compiler News -uutispalvelu
Compiler eNews -uutismuistio (Pyydä näytenumero mail@compiler.fi)
Uutisarkisto 1998-