Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

23.1.2008

Kirjauutuus turvallisuusriskeistä Venäjällä

Venäjää koskevassa liiketoiminnan riskianalyysissä pitää erityisesti huomioida kuusi tekijää. Ne ovat yritysvaltaus, tulipalo, lainvalvonta- ja muiden viranomaisten tarkastukset, liikesalaisuuksien vuotaminen, murtovarkaudet sekä tavarantoimittajien ja asiakkaiden tekemät petokset.

Näitä riskitekijöitä painottaa projektipäällikkö Pekka Iivari vastailmestyneessä kirjassaan ”Yritysturvallisuus ja Venäjä”.

Turvallisuuskysymyksiä kattavasti käsittelevässä kirjassa neuvotaan muun muassa, miten potentiaalisten yhteistyökumppaneiden taustoja tarkistetaan ja miten vartiointiliikkeen kanssa toimitaan. Esillä ovat myös sopimusasiat, lisenssit ja sertifikaatit sekä yksilötason kysymyksinä asumisen ja matkustamisen turvallisuus.

Kirjan tekijällä Pekka IIvarilla on pitkäaikainen kokemus sekä turvallisuustehtävistä että Venäjän toimintaoloista. Hän toimii Finnbarentsin Turvallisesti Venäjällä -hankkeessa. Käytännön ohjeita turvallisuusriskien ennakointiin ja hallintaan antavan kirjan on kustantanut Rovaniemen ammattikorkeakoulu.
Kirja koskevat tiedustelut:pekka.iivari@ramk.fi.

Idänkaupan Vientipalvelut 1.2008. Sisältö.

Acrobat versio


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut
Arkisto 2001-
Compiler News -uutispalvelu
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.