Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

23.1.2008

Ensimmäinen Sokos Hotel avasi Pietarissa

Sokos Hotelsin Pietarin-hankkeet ovat edenneet jo ensimmäisen hotellin avaamiseen ja syksyyn mennessä mennessä ketjun hotellitarjonta lisääntyy vielä kahdella uudella kohteella.

Sokos Hotels avasi muutamia päiviä sitten ensimmäisenä hotellinaan Holiday Club St. Petersburgin. Tänä viiden tähden kylpylähotelli sijaitsee Vasilin saarella ja siinä on 278 huonetta, useita ravintoloita sekä monipuoliset kokoustilat

Holiday Club täyttääkin kansainvälisen kokoushotellin vaatimukset. Hotellin Ballroom, muunneltavat kokoustilat ja nykyaikainen kokoustekniikka tarjoavat erinomaiset puitteet niin pienryhmille kuin 350 hengen tilaisuuksille.

Hotellin ylellinen kylpyläosasto avataan huhtikuussa. Vanhojen holvikaarien suojassa toimiva kylpylä on toteutettu roomalaistyylisesti.

Seuraavaksi Sokos Hotels avaa huhtikuussa Sokos Hotel Olympic Gardenin puistoalueella Moskovsky-prospektin varrella, vain kahden kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta.

Neljän tähden hotellissa on kaikkiaan 13 kokoushuonetta. Hotellin palveluihin kuuluu myös autotalli.

Kolmantena hotellina tulee kesällä avattava Sokos Hotel Vasilievskya, joka sekin sijaitsee Vasilin saarella. Hotellin on neljän tähden tasoa, mutta sitä voi kutsua myös boutique-hotelliksi, sillä tarjolla on useita eri tyyppisiä, yksilöllisesti sisustettuja huoneita.

Hotellissa on myös ranskalais-venäläiseen keittiöön erikoistunut ravintola. Neuvottelutarpeita varten hotellissa on kaksi kokouskabinettia ja autolla matkustaville löytyy autotalli.

Idänkaupan Vientipalvelut 1.2008. Sisältö.

Acrobat versio


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut
Arkisto 2001-
Compiler News -uutispalvelu
Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.