Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
17.1.2006

Kasvun hidastuminen ei huoleta Venäjän talousministeriä

Venäjän talousministeri German Gref pitää vuotta 2005 Venäjän talouskehityksen kannalta myönteisempänä kuin edellistä vuotta, vaikka bruttokansantuotteen kasvu hidastui.

Vremja Novostej -lehden vuuodenvaihteessa haastattelema Gref ei nähnyt talouskasvun hidastumista minään vakavana asiana, koska samaan aikaan Venäjän johto sai aikaan puitteet tuotantorakenteen monipuolistamiselle. Tälle uudistusprosessille on nyt olemassa oikeat urat, mutta tie on raskas ja hidas. Grefin mukaan näkyvämpiä tuloksia tuskin saadaan vielä vuonna 2006, mutta seuraavana vuonna kyllä.

German Gref uskoo erityisesti uusien erikoistalousalueiden vaikutuksiin sekä perusteilla olevan valtion investointirahaston tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Venäjän investointiolojen Gref katsoi kaiken aikaa paranevan. Tämä ei vielä näy investointisummissa, mutta kylläkin investointiprojektien suunnitelmallisuudessa. Enää ei Venäjälle tulla suurella kertarysäyksellä, vaan etabloituminen perustuu huolelliseen ennakkovalmisteluun ja sen jälkeen aloitettua tuotantoa kasvatetaan hallitusti vaihe vaiheelta. Tätä Gref luonnehti investointidynamiikan muutokseksi.

Idänkaupan Vientipalvelut 1.2006

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.