Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut
vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies
17.1.2006

Venäjällä laajentunut Reim Group tehostaa myös kiinteistövälitystään

Pietarissa ja Leningradin alueella jo 12 vuoden ajan toiminut lappeenrantalainen REIM Group laajensi viime vuonna Venäjän-toimintaansa myös Ekaterinburgiin, Kaliningradiin, Moskovaan, Nizhni Novgorodiin ja Donin Rostoviin. Uusien toimipisteiden myötä Reim Group Russian henkilöstömäärä nousi 70:een.

Reim Group Russian toimintaan osallistuu lisäksi neljä partneria, joista kolme on venäläistä ja yksi amerikkalainen.

Venäjällä kattavasti kiinteistöalan asiantuntijapalveluja tarjoava Reim Group on nyt mukana myös välittäjänä paikallisilla nopeasti kehittyvillä kiinteistömarkkinoilla. Sillä on läheistä yhteistyötä suomalaisten rakennusliikkeiden, kuten Lemconin, YIT Lentekin ja ZAO Lipsasen kanssa. Reim Group välittää parhaillaan asuntoja ZAO Lipsasen Pietarin keskusta-alueella rakenteilla olevasta talosta.

”Asuntojen arvonnousu ja vuokratuotto ovat Pietarissa varsin hyviä. Hinnat kallistuivat viime vuonna noin 25 prosenttia ja nousua tapahtuu varmasti jatkossakin, ainakin sijainniltaan hyvillä alueilla”, Reim Groupin toimitusjohtaja Jari Vahviala muistuttaa.

Hän arvelee, että nousua tapahtuu varmasti jatkossakin, ainakin sijainniltaan hyvillä alueilla.

Vahvialan mukaan rakennusliike Lipsasen uudessa Sovetskaja-kadulla sijaitsevassa kohteessa asuntojen neliöhinnat ovat silti alle esimerkiksi Lappeenrannan keskusta-alueen hintojen.

Reim Groupin tuottamiin kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin sisältyvät kiinteistöjen isännöinti ja hallinto, tekninen kiinteistöhuolto, täydet kiinteistönvälityspalvelut, juridiset palvelut, taloushallinnon palvelut pääkirjanpitäjäpalveluineen sekä verokonsultointi.

Reim Groupiin kuuluu Suomessa EL-Express Oy, joka tuo Venäjältä ja Ukrainasta terästä eri muodoissa sekä kivihiiltä. Tavaraa tuodaan sekä Suomen että muiden EU-maiden markkinoille. Reim Group toimii kotimaassa 14 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa on yli 100 henkilöä. Yhtiöryhmän pääjohtajana on Timo Multanen.

Idänkaupan Vientipalvelut 1.2006

Idänkaupan Vientipalvelut. Arkisto.


• Muut uutiset

• Uutisarkisto 1998-

 TERMS & CONDITIONS / KÄYTTÖOIKEUDET. © Oy Compiler Ab. All rights reserved.