Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


YIT käynnisti kerrostaloprojektin Tallinnan keskustassa

(Compiler News - 8.4.2014) YIT:n virolainen tytäryhtiö YIT Ehitus käynnisti kerrostalon rakennustyöt Tallinnan keskustan historiallisessa Tiigiveskin kaupunginosassa. Rakennushankkeen arvo on noin 10 miljoonaa euroa ja rakennuksen arvioidaan valmistuvan syksyllä 2015.

Seitsenkerroksisen asuintalon kerrosala on 4 500 neliömetriä ja siihen tulee noin 80 asuntoa, joista pienimmät ovat yksiöitä ja suurimmat neljän huoneen asuntoja. Rakennukseen tulee myös maanalainen pysäköintihalli. Rakennuksen on suunnitellut virolainen arkkitehti Urmas Muru.

Kohteen rakennussuunnittelu on nykyaikaista ja käytännön ratkaisuihin on kiinnitetty erityistä huomiota. YIT Ehituksen toimitusjohtaja Margus Poim odottaakin asuntojen kysynnän muodostuvan hyväksi tehokkaiden suunnitteluratkaisujen ja erinomaisen sijainnin ansiosta. Rakennus nousee suositulle alueelle Tallinnan keskustassa aivan Kalevin urheiluhallin viereen.

YIT toimii Suomen ulkopuolella Venäjällä, kaikissa Baltian maissa, Tshekissä ja Slovakiassa. Venäjällä YIT on merkittävin ulkomainen asuin- ja aluerakentaja.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-