Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Venäläinen lakitoimisto avasi toimipisteen Helsingissä

(Compiler News - 28.3.2014) Venäläinen täyden palvelun lakitoimisto Capital Legal Services on avannut toimipisteen Helsingissä. Kysymyksessä on vuonna 1999 perustetun yrityksen ensimmäinen toimisto ulkomailla. Sijoittumispäätöstä edisti muun muassa Helsinki Business Hubilta saatu neuvonta ja apu.

Capital Legal Servicellä on jo entuudestaan suomalaisia asiakasyrityksiä, jotka toimivat Venäjällä. Lakitoimisto tavoittelee kuitenkin suomalaisten ohella myös muita ulkomaisia yhtiöitä, jotka toimivat Venäjällä Suomesta käsin.

"Monille amerikkalaisilla, japanilaisille ja Etelä-Korealaisille yhtiöille Suomi toimii väylänä Venäjälle. Suomen liiketoimintaolot ovat erinomaiset ja Helsingillä on hyvä sijainti sekä maantieliikenteen että junaliikenteen suhteen", lakitoimisto johtava partneri Vladislav Zabrodin perustelee.

Zabrodin mukaan monet Venäjästä kiinnostuneet eivät osaa varautua niihin oloihin, jotka paikallisilla markkinoilla odottavat. Tässä tilanteessa Capital Legal Services voi auttaa epäröiviä yrityksiä varmistamalla ongelmallisten asiakohtien turvallisen ja mahdollisimman vaivattoman ratkaisun.

Capital Legal Services aikoo palvella vastavuoroisesti myös venäläisasiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita teknologia-alan yhteishankkeista ja teknologian siirrosta Venäjälle. Tässä yritys aikoo käyttää apunaan myös paikallisia suomalaisia liikejuridiikan toimistoja.

Venäläisen lakitoimiston henkilöstömäärä on aluksi kolme työntekijää, joiden rekrytointi on jo saatu päätökseen. Capital Legal Services pitää mahdollisena myös laajentumista muutamaan muuhun suureen kaupunkiin Suomessa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-