Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Yleiselektroniikka luopuu Ukrainan liiketoiminnasta kannattamattona

(Compiler News - 6.3.2014) Yleiselektroniikka-konserni on päättänyt lopettaa Ukrainan liiketoimintansa kannattamattomana. Paikallisen tytäryhtiön LCC YEInternationalin toiminnan lopettamisella ei ole merkittävää vaikutusta konsernin liikevaihtoon eikä tulokseen.

Yleiselektroniikka arvioi, että kertaluonteisia lopettamiskustannuksia aiheutuu enintään 0,1 miljoonan euron verran.

Yleiselektroniikka on elektroniikka-alan yritys, jonka palveluksessa on 219 henkilöä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 41,4 miljoonaa euroa. Yhtiö on neljässäkymmenessä vuodessa kehittynyt yhdeksi Suomen johtavista komponentti- ja tuotantolaitostoimittajista vaativiin elektroniikka- ja tietoliikennekohteisiin. Sen projektimyynti palvelee erityisesti elektroniikkateollisuutta. Yleiselektroniikan edustamat yritykset kattavat useita johtavia tuotemerkkejä ja valmistajia.

Yleiselektroniikka-konsernin liikevaihdosta puolet tehdään ulkomaisissa tytäryrityksissä Venäjällä, Ukrainassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Näissä yrityksissä työskentelee yli puolet konsernin henkilöstöstä. Yleiselektroniikka Oyj on ollut pörssiyhtiö vuodesta 1988.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-