Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


YIT aloitti viimeisen rakennusvaiheen Pietarin historiallisen keskustan arvokohteessa

(Compiler News - 20.2.2014) YIT St. Petersburg on käynnistänyt Pietarin historialliseen keskustaan rakennettavan Smolny prospekt -nimisen kerrostalokokonaisuuden viimeisen vaiheen, jonka on määrä valmistua vuoden 2017 loppuun mennessä. Rakennuskohteen arvo on lähes 150 miljoonaa euroa.

Kolmas vaihe on kokonaispinta-alaltaan lähes 19 000 neliömetriä ja siihen kuuluu kaikkiaan noin 150 asuntoa, joiden koko vaihtelee yksiöstä viiden huoneen asuntoon.

Smolny prospektin loppuvuodesta 2012 käynnistetyssä ensimmäisessä vaiheessa peruskorjataan kolme historiallista rakennusta, joihin tulee noin 30 asuntoa. Talojen alkuperäiset 1800-luvun ja 1900-luvun alun julkisivut säilytetään. Syksyllä 2012 käynnistettiin hankkeen noin 250 asuntoa käsittävän toisen vaiheen rakentaminen.

Smolny prospekt on bisnes- ja eliittitason kohde paitsi sijaintinsa myös suunnittelunsa ja toteutuksensa puolesta. Huonekorkeudet ovat vähintään kolme metriä ja ikkunoista aukeavat näkymät Neva-joelle sekä Smolnyn katedraalille sekä arvostettuun historialliseen keskustaan. Kohde sulautuu arkkitehtonisesti ympäröivään historialliseen rakennuskantaan.

Projektin ensimmäisen vaiheen toimitilojen sekä asuntojen kysyntä on YIT:n mukaan ollut erinomaista, joten myös nyt aloitetun kolmannen vaiheen asuntojen odotetaan herättävän kiinnostusta potentiaalisten ostajien keskuudessa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-