Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Promaco Venäjän johtavan verkkomedian Suomen edustajaksi

(Compiler News - 19.2.2014) Venäjänkielisen internetin johtava yritys Mail.Ru Group on nimittänyt markkinointiviestintätoimisto Promaco Public Relationsin yksinoikeudella edustajakseen Suomessa. Promaco on suomalaisomisteinen yritys, jonka kotipaikkana on Pietari.

Sopimuksen myötä Promaco huolehtii suomalaisten yritysten mainonnan sijoittelusta ja suunnittelusta Mail.Ru:n portaaleissa. Mail.Ru:n ohella markkinointiedustus kattaa myös Venäjän johtavan sosiaalisen verkkomedian, Odnoklassnikin.

Promacon toimitusjohtaja Kai Hahlin mukaan suomalaisten ja muiden ulkomaisten mainostajien kasvava kiinnostus ja kysyntä Venäjän markkinoita kohtaan sai Mail.Ru:n etsimään luotettavaa eurooppalaista yhteistyökumppania. Tässä Promacon 19 vuoden kokemus merkittävien ulkomaisten yritysten tuotelanseerauksista Venäjälle oli ratkaiseva tekijä yhteistyökumppanin valinnassa.

Lontoon pörssiin marraskuussa 2010 listautunut Mail.Ru Group on johtava toimija Venäjän internetmarkkinoilla, jotka comScoren mukaan ovat jo suurimmat koko Euroopassa. Yhtiön kokonaan ja osittain omistamat verkkopalvelut tavoittavat kuukausitasolla noin 90 prosenttia Venäjän koko internetin käyttäjäkunnasta. Yhtiön omistamien ja hallinnoimien palveluiden kokonaissivumäärä arvioidaan kolmanneksi suurimmaksi koko maailmassa.

Mail.Ru on tässä vaiheessa jo selvästi ohittanut pitkäaikaiset paikalliset kilpailijansa Yandexin ja Ramblerin. Hakupalveluissa se on myös ylivoimainen Venäjän Googleen verrattuna.

Mail.Ru on yhtenäinen eri kategorioiden internetalusta, jonka ytimenä ovat sähköpostipalvelut ja hakupalvelut. Lisäksi se käsittää info-palvelut, aihepiirikategorioita, sosiaaliset verkostot ja pelipalvelut.

Promacolla on edustava referenssiluettelo suomalaisten ja muiden ulkomaisten yritysten markkinointiviestinnän toteutuksista Pietarissa ja laajemmalti Venäjällä. Promacon perusti vuonna 1995 Martti Hahl ostamalla työnantajansa, ruotsalaisen Andréasson Public Relationsin Pietarin toimiston.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-