Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Rautelta vanerituotannon koneita ja laitteita Latviaan ja Liettuaan

(Compiler News - 14.2.2014) Raute ja latvialainen AS Latvijas Finieriksen ovat sopineet kaupoista, joiden yhteenlaskettu arvo on noin 8,5 miljoonaa euroa. Rauten toimitus koostuu uusista koneista ja linjoita sekä vanhojen linjojen modernisoinneista tilaajan eri vaneritehtailla Latviassa ja Liettuassa.

Latvijas Finieriksen on yksi johtavia koivuvanerin valmistajia ja sillä on tuotantolaitokset kaikissa Baltian maissa. Yhtiön laajaa tuotevalikoimaa myydään maailmanlaajuisesti tuotemerkillä "Riga".

Latvialaisyritys pyrkii linjojen modernisoinneilla nostamaan nykyisten tehtaidensa laatutasoa ja käynnistämään uuden tehdasprojektin Latvian länsiosassa.

Rauten mukaan myyty kokonaisuus on osoitus Latvijas Finieriksen halusta ja kyvystä kehittää omia tehtaitaan. Rautelle annettu tilaus kertoo yhtiöiden pitkäaikaisesta ja hyvästä yhteistyötä.

Rauten asiakkaat ovat puutetuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia tuotteita ovat viilu, vaneri ja viilupalkki. Rauten teknologiatarjonta käsittää koko tuotantoprosessissa tarvittavat koneet ja laitteet sekä tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimitukset.

Raute Oyj:n päätoimipiste sijaitsee Nastolassa. Muut tuotantoyksiköt sijaitsevat Kajaanissa sekä ulkomailla Vancouverissa Kanadassa ja Shanghain alueella Kiinassa. Rauten liikevaihto vuonna 2013 oli 83,3 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden lopussa oli 534.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-