Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Berner osti Baltian johtavan kosmetiikkayrityksen

(Compiler News - 10.2.2014) Berner Oy ostaa liettualaisen UAB Kruzas Nordic Cosmetics Distribution -yhtiön. Myyjänä on liettualainen sijoitusyhtiö LTK Capital, joka on päättänyt luopua kosmetiikkatuotteiden jakelusta ja keskittyä suoran verkkokaupan alueelle.

Kauppa edellyttää vielä Liettuan kilpailuviranomaisten hyväksynnän, koska Kruzas on Baltian markkina-alueen johtava kosmetiikan maahantuoja ja jakelija. Kaupan odotetaan toteutuvan maaliskuun aikana.

Kruzaksen liikevaihto vuonna 2013 oli kahdeksan miljoonaan euroa. Yrityksen edustamiin brändeihin kuuluvat muun muassa Antonio Banderas, Rimmel, Adidas, Vichy, Lumene, Bourjois, Make up Forever, Collistar, Sebamed ja Isadora.

Kaupan myötä Berneristä tulee yksi Baltian maiden johtavista kosmetiikan maahantuojista ja jakelijoista.

"Kruzaksen hankinta tukee Bernerin kasvustrategiaa, sillä yrityksellä on kansainvälisesti kokenut ja osaava johto. Liiketoiminta on kannattavaa ja vahvassa kasvussa", Bernerin toimitusjohtaja Antti Korpiniemi perustelee yrityskauppaa.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta on kansainvälistä. Yhtiö on myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja, joka toimii usealla eri alalla. Yhtiön pääkonttori, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Baltiassa ja Ruotsissa asiakkaita palvelevat tytäryhtiöt. Konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 330,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 515 työntekijää.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-