Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Konecranes toimittaa nostureita Venäjän Kaukoitään

(Compiler News - 4.2.2014) Konecranes kertoo nyt saaneensa viime vuoden joukukuussa tilauksen 15 teollisuusnosturin toimittamisesta Bolshoi Kamenin kaupunkiin Venäjän Kaukoidässä. Tilaajana on Zvezda Shipbuilding Complex -telakkayhtiö. Nosturit toimitetaan tämän ja ensi vuoden kuluessa. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppasummaa julkisteta.

Zvezda Shipbuilding Complex on yksi Venäjän uudenaikaisimmista telakoista. Valmistuttuaan telakka pystyy rakentamaan tankkereita, nesteytetyn maakaasun säiliöaluksia, jääluokituksen omaavia aluksia, erikoisaluksia ja offshore-lauttoja.

Konecranesilta tilatut nosturit ovat pääosin Cxt- ja Smarton -nostureita. Ne on varusteltu käyttötarkoituksen mukaan erilaisilla ominaisuuksilla. Niissä on esimerkiksi heilunnan esto, noston synkronointi ja koukun tasaus. Nostokapasiteetit vaihtelevat 12,5 ja 120 tonnin välillä. Nosturit toimitetaan projektin ensimmäiseen vaiheeseen ja niitä käytettään runkoa koottaessa eri osien käsittelyyn ja siirtoon tuotantolinjojen välillä.

Smarton-nosturissa sen älykäs ja silti helppohoitoinen radio-ohjain pitää käyttäjän ajan tasalla kuorman painon lisäksi myös sen asennosta suhteessa käytettävissä olevaan työskentelytilaan. Lisäksi nosturi tarkkailee omaa tilaansa ja ehdottaa milloin ja millaisia tarkastuksia tai ennakoivaa huoltoa se tarvitsee.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista. Sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennusteollisuus, prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Konecranes-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli yhteensä 2 170 miljoonaa euroa. Konsernilla on 11 900 työntekijää ja 626 toimipistettä 38 maassa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-