Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Trust Kapital Group avaa toimipisteen Tallinnassa

(Compiler News - 28.1.2014) Laskutuksen, maksuvalvonnan ja perinnän palveluihin keskittynyt Trust Kapital Group laajentaa Baltian markkinoille. Ensimmäinen toimipiste avataan Tallinnaan ja liiketoiminta Virossa aloitetaan helmikuussa.

"Virossa on noin 80 000 yrityksen markkinat, joille etenemme. Näemme Virossa sekä myös muissa Baltian maissa paljon potentiaalia", Trust Kapitalin hallituksen puheenjohtaja Petri Tukiainen sanoo.

Viron vastanimitetyn maajohtajan Tarvo Rahimägin mukaan Trust Kapital pystyy tarjoamaan monipuolisen palvelukokonaisuuden talouden hallinnan ja maksuvalvonnan ratkaisuista aina perinnän toimenpiteisiin asti. Tämä merkitsee suurta kilpailuetua paitsi Virossa myös Latviassa ja Liettuassa.

Viron maajohtaja Rahumägi on juristi, jolla on 15 vuoden kokemus maksuvalvonta- ja perintäalalta. Hän on aiemmin työskennellyt ylimmän johdon tehtävissä alan johtavien yritysten palveluksessa.

Kuopiossa pääkonttoriaan pitävän Trust Kapitalin tavoitteena on tehostaa asiakkaidensa kassavirtojen hallintaa alan nykyaikaisimmilla ratkaisuilla. Yritys palvelee Suomessa jo 12 000 asiakasta. Yrityksen muut toimipaikat ovat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä ja Porvoossa. Lisäksi yritysryhmään kuuluu Tukholmassa sijaitseva Trust Kapital Sweden AB, joka palvelee ruotsalaisia yritysasiakkaita.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-