Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Konepajayhtiö Miilux perusti yhteisyrityksen Puolaan

(Compiler News - 22.1.2014) Raahelainen tilauskonepaja Miilux Oy ja puolalainen Tagor S.A. ovat perustaneet yhteisen yrityksen Puolaan Miilux Polandin kotipaikka on Tarnowskie Gory, joka sijaitsee Etelä-Puolassa Katowicen lähistöllä.

Miilux omistaa yhteisyrityksestä 67 prosenttia ja Tagor loput 33 prosenttia. Miilux Polandin tavoitteena on kehittyä merkittäväksi valmistus- ja palvelukeskukseksi Keski- ja Itä-Euroopan kulutusteräksen markkinoita varten. Yrityksen tuotannon on määrä käynnistyä ensi kesäkuussa.

Tuotantotoiminnan alkuvaiheessa Miilux Polandin suurimpia asiakkaita on Kopex-Group, joka Puolan suurin kulutusteräksen käyttäjä. Tagor kuuluu itsekin Kopex-Groupiin, joka valmistaa ja toimittaa kaivosteollisuudelle koneita ja laitteita sekä modernia kaivosteknologiaa.

Miilux Oy on Miilukangas Oy:n tytäryritys, jonka kulutus- ja suojaterästuotteita valmistava tuotantokeskus sijaitsee Raahessa. Miilux-konsernin asiakkaina ovat suomalaiset ja ulkomaiset teollisuusyritykset, insinööritoimistot, teollisuuden palveluyritykset sekä kone- ja laitevalmistajat. Konsernin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja henkilöstöä sen yhtiöissä on yhteensä noin 200.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-