Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Energiakolmio osakkaaksi virolaiseen Baltic Energy Serviceen

(Compiler News - 14.1.2014) Suomen johtava energiamarkkinoiden asiantuntijayritys Energiakolmio Oy on ostanut kolmanneksen virolaisesta Baltic Energy Services -yhtiöstä. Energiakolmio tarjoaa energian hankintaan, myyntiin sekä käytön tehostamiseen liittyviä palveluita.

Energiakolmio tähtää Pohjoismaiden ja Baltian johtavaksi energiahallinnan palvelutaloksi. Sopimus vahvistaa siten Energiakolmion asemaa Baltiassa ja tarjoaa laajemman palvelukokonaisuuden yhtiön kotimaisille asiakkaille sekä Virossa, Latviassa ja Liettuassa oleville asiakkaille. Sopimus sisältää myös option Baltic Energy Servicen osake-enemmistön hankintaan.

"Baltian energiamarkkinat ovat integroitumassa osaksi pohjoismaista kokonaisuutta. Yhdessä pystymme tarjoamaan energiamarkkinapalvelut kokonaisuutena, joka on varmasti vaativimpienkin asiakkaidemme tarpeiden mukainen", Energiakolmion toimitusjohtaja Anssi Kuoppala vakuuttaa.

Baltic Energy Services on Baltian alueen johtavia toimijoita energiamarkkinoilla. Yhtiön markkinaosuus Virossa oli vuonna 2012 noin 10 prosenttia ja liikevaihto 42,6 miljoonaa euroa. Energiakolmion liikevaihto oli samaan aikaan 28,4 miljoonaa euroa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-