Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


YIT aloitti suuren asuntorakennushankkeen Pohjois-Pietarissa

(Compiler News - 30.12.2013) YIT on käynnistänyt uuden Novo Orlovski - nimisen aluekehityshankkeen rakentamisen Venäjällä. Kohteen ensimmäisen vaiheen arvo on vajaat 70 miljoonaa euroa ja koko hankkeen lopullinen arvo on yli miljardi euroa. Asuntojen myynti on tarkoitus aloittaa vuoden 2014 alkupuolella.

Novo Orlovski sijaitsee Pietarin pohjoisosassa ja se rajoittuu Novo Orlovskin keskuspuistoon. Kohteessa yhdistyvät laadukas asuminen puhtaassa ympäristössä monipuolisten palvelujen ja erinomaisten liikenneyhteyksien tuntumassa.

Aluehankkeen 46 hehtaarin suuruiselle tintille rakennetaan 7-25-kerroksisia taloja, joihin on suunniteltu vajaat 10 000 asuntoa. Lisäksi alueelle on suunniteltu pysäköintihalleja, liike- ja toimitiloja, viisi päiväkotia, kaksi koulua, suuri valintamyymälä, apteekkeja sekä urheilu- ja vapaa-ajankeskus.

Kohteen arkkitehtonisen suunnitelman ja aluesuunnitelman on laatinut espanjalainen arkkitehtitoimisto Taller de Arquitectura. Ensimmäinen rakennusvaihe käsittää kaksi comfort-luokan 25-kerroksista taloa yhteispinta-alaltaan noin 25 500 neliömetriä. Taloihin on suunniteltu lähes 450 asuntoa, joissa on 1-3 huonetta. Lisäksi rakennetaan 5-kerroksinen pysäköintirakennus yli 300 autolle. Ensimmäisen vaiheen on arvioitu valmistuvan vuoden 2016 loppuun mennessä.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-