Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Outotecilta rikastamoteknologiaa venäläiselle Norilsk Nickelille

(Compiler News - 30.12.2013) Norlilsk Nickel on tilannut Outotecilta teknologia- ja laitetoimituksen Talnakhin kupari-nikkeli-rikastamonsa laajennukselle. Rikastamo sijaitsee Krasnodarin alueella Itä-Siperiassa.

Outotec toimittaa rikastamolle täysin automatisoidun vaahdottamon suoritustakuineen sekä erikokoisia Outotec TankCell -vaahdotuskennoja ja suurtehosekoittimia, sähköistyksen ynnä automaatioratkaisut. Lisäksi yhtiö tarjoaa palveluja laitoksen käyttöönottoa varten sekä varaosat kahden vuoden ajaksi.

Tilauksen sopijapuolet eivät julkista kauppahintaa, mutta vastaavanlaiset toimitukset ovat tyypillisesti arvoltaan 60-80 miljoonaa euroa. Tilaus on kirjattu Outotecin vuoden 2013 viimeisen vuosineljänneksen tilauskertymään.

Toimitukset on määrä saada päätökseen alkuvuodesta 2015. Vuonna 2016 käyttöön otettavan Talnakhin rikastamokokonaisuuden on tuolloin määrä käsitellä vuosittain yli 10 miljoonaa tonnia malmia. Talnakhissa on jo käytössä Outotecin vaahdotusteknologiaa, joten nyt solmittu sopimus on jatkoa näille toimituksille.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-