Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Euroloan Consumer Finance laajentaa Puolaan

(Compiler News - 18.12.2013) Verkossa rahoituspalveluita tarjoava Euroloan Consumer Finance Oyj aloittaa toiminnan Puolassa. Euroloan on ensimmäinen Puolassa toimiva rahoitusyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa luottolimiittiä. Luottopäätöksen jälkeen luotto on sovittuun ylärajaan asti asiakkaan vapaasti ja milloin tahansa käytettävissä.

Yhtiön Puolaan menemiseen vaikuttivat erityisesti maan suuri markkinapotentiaali sekä samankaltaisuus kuluttajien maksukäyttäytymisessä verrattuna kotimaan asiakkaisiin.

Luotonmyöntöprosessi toimii täysin automaattisesti mahdollistaen luottopäätösten tekemisen ja varojen siirron lainanhakijalle muutamissa minuuteissa. Niin ikään takaisinmaksun ehdot ovat lainanottajan valittavissa.

Euroloanin pilvipalveluna toimivassa järjestelmässä hyödynnetään edistyksellisiä analyysi- ja profilointityökaluja, joiden avulla pystytään aiempaa paremmin palvelemaan paikallisia asiakassegmenttejä. Analyysitietojen tehokas hyödyntäminen myös mahdollistaa asiakkaille alhaisemmat hinnat ja korkeammat luottolimiitit.

"Kohderyhmäämme kuuluvat nopeaa, lyhytaikaista luottoa tarvitsevat asiakkaat että perinteisemmän rahoituksen hakijat. Uskomme, että läpinäkyvä hinnoittelumme on on puoleensavetävä kaikille asiakasryhmille. Lainan kokonaishinta on aina etukäteen tiedossa, joten yllätyksiä ei ole luvassa", yhtiön toimitusjohtaja Samuli Korpinen tähdentää.

Suomessa ja Ruotsissa tähän asti toiminut Euroloan Consumer Finance on kuuden toimintavuotensa aikana tehnyt yli puoli miljoonaa luottopäätöstä ja lainannut asiakkailleen yli 60 miljoonaa euroa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-