Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Ruokakeskolle jo neljäs myymälä Pietariin

(Compiler News - 5.12.2013) Ruokakesko avasi neljännen ruokakauppansa Pietarin alueella. Ketjun tavoitteena on avata neljän nyt toimivan kaupan lisäksi vielä kolme muuta isoa ruokamyymälää kaupungin alueelle ensi vuoden loppuun mennessä ja laajentumisen jatkaminen edelleen. Tavoitteena on 500 miljoonan euron liikevaihto ja positiivisen tuloksen saavuttaminen vuoteen 2017 mennessä.

Nyt avattu kauppa sijaitsee yhden Pietarin keskustasta etelään johtavan pääkadun, ulitsa Marshala Govorovan varrella. Kaupan myyntiala on noin 1 500 neliömetriä ja se toimii Keskon omistamassa kiinteistössä. Asiakkaiden käytössä on noin sata autopaikkaa.

Jo toimivat Pietarin K-ruokakaupat on otettu Ruokakeskon maajohtaja Kari Heiskasen mukaan hyvin vastaan. Asiakkaat ovat pitäneet konseptista, jossa painitetaan tuoreutta, hyvää laatua ja suomalaistyylisiä tuotteita.

Kesko hakee kotimaan lisäksi kasvua erityisesti Venäjän markkinoilta, missä kasvu on Pohjoismaita ja Baltiaa nopeampaa. Neljän K-ruokakaupan lisäksi Keskolla on Venäjällä 14 K-rautaa ja 20 Intersport urheilukauppaa. Konekesko taas markkinoi rakennus-, materiaalinkäsittely- ja ympäristökoneita Pietarissa oman myyjäverkoston kautta.

Kesko toimii ulkomailla Venäjän lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Valko-Venäjällä.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
Uutisarkisto: Compiler News 1998-